Este a treia zi de căutări la Periam Port, în încercarea disperată a autorităților de a-i găsi pe cei 4 dispăruți (2 copii și 2 adulți). Salvatorii caută cu scanfandri, bărci, sonare și chiar și din aer cu elicopterul SMURD. Nici localnicii nu stau, caută cot la cot cu pompierii. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș anunță că de la ora 8:00 au reînceput căutările cu scafandri în zona Periam Port. 28 de pompieri (ISU Timiș și ISU Arad), 12 bărci și 6 scafandri caută neîncetat pe o porțiune de 22 de kilometri până la granița cu Ungaria. De acolo, caută autoritățile maghiare pe un perimetru extins până în localitatea Mako. 

Totodată, la fața locului se deplasează 2 mașini, 2 bărci, 4 scafandri, 2 conducători de ambarcațiuni și 3 responsabili de logistică din cadrul SALVO Timișoara. De asemenea, în sprijinul lor intervin zilnic Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Periam și Nădlac.

În paralel, polițiștii continuă ancheta de ucidere din culpă, iar bărbatul de la cârma bărcii este cercetat în stare de libertate.