Accident cu repetiție, la Pădurea Verde în fața Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” Timișoara. 

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam dinspre strada Simion Bărnuțiu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, care ulterior a fost proiectat pe sensul opus de circulație într-un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani. 

În urma impactului dintre autoturisme, au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Vă reamintim că la începutul lunii octombrie, un angajat al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara a murit în același loc, într-un accident tras la indigo cu cel de astăzi. 

Foto: arhivă