Accident grav pe autostradă în județul Timiș. Un bărat a murit, iar alte 4 au ajuns la spital cu răni grave în urma unui impact între un microbuz și un autoturism. Totul s-a petrecut noaptea trecută la nodul de ieșire de pe autostrada A1 în localitatea Orțișoara.

La locul evenimentului s-au deplasat 16 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și Punctului de Lucru Pișchia cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD. La fața locului au intervenit alte două ambulanțe SAJ.
Un voluntar SMURD aflat la locul evenimentului a intervenit în sprijinul victimelor până sosirea echipajelor de intervenție.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se afla doar conducătorul și un microbuz de transport persoane, în care se aflau 6 persoane. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care, una a rămas blocată în autoturism (conducătorul autoturismului). Aceasta a fost extrasă în stare de inconștiență.
Echipajele medicale SMURD au transportat o femeie și un bărbat la spital, cu traumatisme la membrele inferioare. Ambulanțele SAJ au transportat două victime la spital, iar pentru conducătorul autoturismului, din nefericire, medicul SAJ a declarat decesul.

Foto: arhivă