IPJ Timiș transmite că în localitatea Mănăștiur a avut loc un accident rutier, în urma căruia o fată de 13 ani a ajuns la spital, iar șoferul ar fi părăsit locul accidentului. 

Incidentul s-a petrecut pe DJ609 B, la intersecția cu un drum local, și a implicat un bărbat în vârstă de 32 de ani și o minoră de 13 ani.

Conform verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, bărbatul conducea un autoturism când a surprins și accidentat o minoră care se deplasa pe trotinetă. După impact, șoferul ar fi părăsit locul accidentului fără a solicita ajutor sau a aștepta autoritățile.

Ulterior, polițiștii spun că l-au depistat pe șofer. Minora a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

În urma incidentului, autoritățile au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și pentru a asigura tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *