Weekendul acesta, comuna Ghiroda a găzduit Cupa României la Dans Sportiv, în cadrul Ghiroda Dance Festival. 

Cupa la categoria Adulți Latino, a rămas acasă prin perechea de dansatori, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, care s-a clasat pe locul 1. 

Cupa României la Dans Sportiv este unul dintre cele mai importante evenimente anuale

Peste 400 de sportivi din toată țara au fost prezenți la eveniment, chiar și campionii mondiali din 2022 de la categoria de tineret standard, Șerban Clit și Aurora Gioncada, dar și arbitrii cu seamă cum ar fi, Mihai Petre, Marton Somodi, Horia Preda sau Diana Miron.

„Au fost două zile foarte reușite la Cupa României. Atmosfera a fost foarte plăcută și feedback-ul colegilor mei a fost unul extrem de pozitiv. Suntem foarte fericiți de faptul că am putut să organizăm un eveniment atât de frumos și, în același timp, să obținem victoria acasă. Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și în susținerea competiției. Acest nivel de organizare nu ar fi fost posibil fără ajutorul autorităților, clubului CSC Ghiroda și Giarmata Vii, voluntarilor și participanților care au venit să concureze. Sperăm ca Ghiroda Dance Festival să rămână un eveniment anual, în care să avem ocazia de a oferi un spectacol comunității din Ghiroda”, a declarat Alexandru Miculescu. 

Proiectul este co-finanțat de Consiliul Județean Timiș.