Un bărbat din Caraș-Severin, supărat foc pe polițiști, a distrus o autospecială Dacia Duster a agenților din localitatea Măureni. Scenele s-au petrecut chiar în fața postului de poliție din localitate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Un apel la 112 a anunțat faptul că un bărbat distruge o autospecială de poliție. Ajunși la fața locului, agenții l-au găsit pe tânărul de 23 de ani înarmat cu un ciocan și extrem de violent. L-au imobilizat și l-au dus la secție. Acesta are acum pe numele său un dosar penal pentru ultraj. Față de bărbatul de 23 de ani, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Imaginile au fost făcute publice după ce Sindicatul Europol le-a postat și a tras un semnal de alarmă: „Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor. Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția” dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte”.

Autospeciala a fost distrusă aproape în totalitate.

Sursa: Europol