Inspectoratul de Poliție Timiș anunță că a fost circ în toată regula într-o casă din Bacova. Mai multe persoane au intrat peste un bărbat și s-ar fi iscat o bătaie generală. Cauza? Niște conflicte mai vechi pornite din cauza banilor. 

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Bacova, județul Timiș a sesizat prin apel 112  polițiștii orașului Buzias cu privire la faptul că 3 bărbați și o femeie, cunoscuți de către apelant, ar fi pătruns fără acces în aceeași zi în locuința acestuia din Bacova unde l-ar fi agresat și ar fi distrus mai multe bunuri.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, la scurt timp persoanele bănuite de comiterea faptei, o femeie în vârstă de 48 de ani și trei bărbați în vârstă de 23, 25 și 50 de ani, fiind gasite în municipiul Timișoara de catre polițiștii Secției 4 Politie Urbană Timișoara, aceștia fiind conduși la sediul poliției orașului Buziaș pentru audieri.  

În urma verificărilor suplimentare efectuate, s-a stabilit că în data de 23.06.2023, în jurul orei 15:00, aceștia s-ar fi deplasat la imobilul bărbatului în vârstă de 39 de ani din localitatea Bacova unde, cu acordul acestuia, ar fi pătruns în imobil pentru a discuta, ulterior, între cele 5 persoane izbucnind un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic reciproc.

De asemenea, cei trei bărbați și femeia au refuzat sa părăsească imobilul la solicitarea proprietarului, părăsind locuința abia când acesta a sunat la 112. 

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin. 

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj în vederea luării măsurilor legale care se impun, mai spun cei de la IPJ Timiș.