În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2023-2024, Colterm continuă probele la rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

În cea de-a treia etapă, cuprinsă în intervalul  25 -29 septembrie, sunt programate pentru probe: zona UMT (CT UMT); zona Freidorf (CT Freidorf); zona Gării de Nord (CT Dragalina); zona Traian-Piața Romanilor (PT Romanilor) și Bitolia-Torac (PT Torac).

Asociaţiile de locatari care încă lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii, să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor.

De asemenea, timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugați să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni pentru remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire.

Clienții COLTERM au la dispoziție nr. de tel. 0256.494.133 și 0752.309.800, care funcționează non-stop, sau ne pot sesiza pe adresa e-mail: relatii@colterm.ro.