Primăria și Consiliul Local Giroc organizează a 3-a ediție a Festivalului „Jocuri și Obiceiuri din Câmpia Banatului – Ionel Șipoș”. Pe lângă artiștii de renume din Banat, invitat special la eveniment este și fostul preot Cristian Pomohaci. Acesta a mai fost invitat anul acesta să cânte la Festivalul concurs „Gelu Stan” din Timișoara, însă atunci, din cauza scandalului iscat, Consiliul Județean Timiș l-a retras de pe afiș și nu a mai participat la eveniment.

Acum, Pomohaci este invitat special, din nou, alături de Cornelia și Lupu Rednic și Ionela Moruțan să urce pe scena din Giroc în data de 22 iunie la ora 18:00. Cristian Pomohaci a fost cercetat de procurori, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor, însă fostul preot nu a fost condamnat.

Soliștii din Banat: Doriana Talpeș, Maria Borțun și Loredana Sur vor urca pe scena de la Giroc, alături de Ansamblul „Ghiocelul” din Giroc și Ansamblul „Balagarce” din Vinga.

ACTUALIZARE: Consiliul Județean Timiș a confirmat pentru newsvest.ro faptul că instituția finanțează evenimentul cu 20.000 de lei, însă artistul Cristian Pomohaci nu va fi remunerat din suma primită de la CJT. Organizatorii, în speță Primaria și Consiliul Local Giroc, vor trebui să caute surse alternative pentru plata onorariului.