Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11:00, în cadrul unei întâlniri conduse de Anitta Pelin, fondatoare a proiectului Spații Noi, doritorii sunt invitați la un atelier care se va concentra pe tematica emoțiilor și exprimarea acestora prin scris. 

O metodă totodată terapeutică și artistică de a trece prin propriul filtru sentimente, emoții și trăiri. 

Nu este nevoie de un talent sau o profesie anume pentru a te bucura de beneficiile scrisului – mai ales de cele pentru sănătatea mintală.

Anitta Pelin este jurnalistă și om de comunicare. De-a lungul timpului, a realizat materiale jurnalistice cu specific cultural și social la publicații precum În Bine, Cultura la dubă, Știrile Transilvaniei sau Spații Noi. 

Participare gratuită, cu înscriere la: https://forms.gle/6t9vPFLyoSAzBxDW9 (locuri limitate)

Evenimentul are loc sub umbrela proiectului „Superhumans: încredere în comunitate!” care vrea să ajute cât mai mulți oameni să aibă încredere atât în forțele proprii, cât și în societatea din care fac parte.

“Organizăm o serie de evenimente și ateliere care au ca scop dezvoltarea personală și profesională a participanților. Rezultatul sperat este o comunitate de oameni care își folosesc vocea pentru a-și apăra drepturile și pentru a contribui la o lume mai bună” spun cei de la Superhumans 

Proiect finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte Timișoara.

Co-finanțat de Fundația Comunitară Timișoara.

Parteneri: Funky Citizens, Fundația Aquatim, Generații pentru Generații, Asociația Studenților la Psihologie și Sociologie din Timișoara, Stația de Cafea. 

Sâmbătă 21 Octombrie

Ora 11:00

Str. Ep. Augustin Pacha,nr. 1, ap. 27 (et. 4) vizavi de magazinul Uman.