Se circulă greu pe Drumul Național 57 între Comorâște și Grădinari. Drumul s-a inundat din cauza precipitațiilor abundente, iar șoferii tranzitează zona cu dificultate. 

Reprezentanții DRDP Timișoara anunță că în zonă a fost impusă o limită de viteză de 30 de kilometri/ oră pentru ca șoferii să tranziteze în siguranță zona. În paralel, echipele de muncitori lucrează la desfundarea șanțurilor pentru a drena apa. 

Vă reamintim că reprezentanții Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor au anunțat un cod galben de inundații pentru trei râuri din Banatul de munte: Caraș, Nera și Cerna. Avertizarea a intrat în vigoare luni seara la ora 22 și este valabilă până marți la orele prânzului.

Atenţionarea Hidrologică vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare ȋn intervalul 25.04.2023 ora 03:00 – 25.04.2023 ora 09:00.