UPDATE: Persoanele în cauză au fost găsite în zona localității Bozovici, de către un lucrător silvic.

Autoritățile de Caraș-Severin sunt în alertă, după ce doi bărbați au plecat la cules de ciuperci în masivul Semenic și nu s-au mai întors la domiciliu.

Efectivele Postului de Jandarmi Montani Văliug au fost alertate în urma unui apel primit prin sistemul unic de urgență 112, prin care a fost anunțat faptul că doi bărbați au plecat la cules de bureți din zona Reșița și nu au mai ajuns acasă.
 
Echipe mixte formate din jandarmi, salvamontiști și rangeri sunt în căutarea celor doi bărbați care, din informațiile prezentate de soția unuia dintre ei, au plecat în data de 04.11 (sâmbătă),  în zona masivului Semenic cu scopul de a culege ciuperci și bureți.

Misiunea de căutare este îngreunată din cauza vremii nefavorabile care se manifestă prin adverse și vânt puternic. Totuși jandarmii continuă căutarea.

Cel mai probabil, cei doi au fost surprinși în pădure de vremea rea și au rămas fără semnal. Căutările se desfășoară și în zona Botul Calului, deoarece există posibilitatea ca cei doi să se fi rătăcit, iar potecile să îi fi dus în zona izvoarelor Nerei spre Borlovenii Vechi – Prigor.