Aflat la cea de-a șaptea ediție, Timișoara City Marathon anunță pentru aceste zile etapa finală în înscrierile la ultimul mare eveniment de alergare al anului în Capitala Europeană a Culturii. Înscrierile se pot face până la 16 octombrie 2023.

Timișoara City Marathon își așteaptă participanții la start duminică, în 22 octombrie 2023. Anul acesta sărbătorim prin alergare și (re)descoperim frumusețile Capitalei Europene a Culturii în cadrul celor patru curse pregătite:

Cei mai buni alergători vor fi premiați de organizatori

„Suntem tot mai aproape de ziua în care ne programăm cu toții ceasurile pentru Timișoara City Marathon. Ediția din acest an, cu numărul 7, va fi una chiar specială. Orașul nostru traversează un an cu totul deosebit, ceea ce contribuie la organizarea într-un mod original și atipic a acestei competiții sportive. Ne așteptăm atât la o participare semnificativ mai mare a competitorilor, cât și la reacția entuziastă a publicului implicat în aceste luni în multe evenimente desfășurate în comunitate.” – Alexandru Lorinti, președinte Club Sportiv Alergotura.

Noutățile Timișoara City Marathon 2023

Înscrierile la Timișoara City Marathon se pot face prin completarea formularului de înscriere, până la 16 octombrie 2023. Toate detaliile legate de condițiile de participare și program pot fi consultate aici: timisoaracitymarathon.ro.

Timișoara City Marathon este un eveniment organizat de Club Sportiv Alergotura, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara, prin contribuția partenerilor și participanților înscriși la eveniment.