Operațiune de amploare pe Strada Titu Maiorescu din Timișoara. Bărbatul de 35 de ani care a fugit de poliție în 16 august, având mandat de arestare pe numele său, a fost găsit de oamenii legii după două săptămâni de căutări. 

Din primele informații, se pare că acesta se ascundea în subsolul unui imobil din zona Fabrica de Bere din Timișoara, la aproximativ un kilometru de locul din care dispăruse. 

Acesta nu a opus rezistență în momentul în care a fost încătușat. În acest moment se află la audieri și urmează să fie arestat prevetiv. 

Vă reamintim că în 16 august, în zona Modern din Timișoara, un filtru de poliție a oprit un bolid de lux pentru un control de rutină. La volanul bolidului de lux era bărbatul în vârstă de 35 de ani căruia i s-au cerut actele. În momentul în care polițiștii au observat în baza de date că bărbatul figurează ca urmărit internațional și are de ispășit o pedeapsă de câțiva ani de închisoare, aceștia au vrut să pună în aplicare mandatul de arestare, însă bărbatul și-a dat seama de ce se întâmplă și a fugit de oamenii legii. Acela fost momentul în care polițiștii au tras focuri de armă în plan vertical pentru a-l descuraja pe acesta să fugă, însă nu au avut succes .