În data de 03.07.2023, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au reușit depistarea a doi bărbați bănuiți de furturi de și din auto.

Polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au fost sesizați cu privire la faptul că din localitatea Moșnița Nouă a fost sustras un autoturism, iar din alte 4 autovehicule,care erau parcate în fața imobilelor și care erau dezasigurate, au fost sustrase portofele cu sume de bani și documente personale.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea și depistarea a doi bărbați în vârstă de 20 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, a fost depistat în Timișoara, iar celălalt a fost depistat în localitatea Berini, județul Timiș.

De asemenea, autoturismul în valoare de 6300 de euro, a fost găsit în municipiul Timișoara. Polițiștii au reușit și recuperarea bunurilor sustrase.

Cei doi bărbați cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.