Intervenție de urgență a autorităților din Timiș, în zona Peșterii Românești. Un apel la 112 anunța faptul că un bărbat de 67 de ani a căzut într-o râpă din zonă. 

Din primele informații, se pare că râpa are aproximativ 80 de metri adâncime, iar intervenția pompierilor prezenți la fața locului este extrem de grea. 

A fost solicitat ajutorul unui elicopter SMURD, de la punctul aeromedical din Caransebeș care s-a deplasat în zonă. 

Martorii povestesc că bărbatul a participat la concertul de astăzi din Peștera Românești. Numai că la întoarcere ar fi ales un alt traseu, nerecomandat de organizatori, ca să ajungă la ieșire. 

ACTUALIZARE: Jandarmii aflați la fața locului, pentru a asigura măsurile de ordine publica la concertul din Peștera Românești, au reușit sa coboare la victimă. De asemenea, a fost solicitat elicopterul cu troliu de la Caransebeș. Victima a fost transportată la spital cu traumatisme.

“Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi utilizat alt drum de acces decat cel indicat, iar la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și ar fi picat în râpă. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au declarat cei de la IPJ Timiș.