Mașina de serviciu a șefului de la Piețe SA Timișoara a fost incendiată noaptea trecută. Directorul acuză un atac în stil mafiot deoarece, spune el, a primit presiuni și amenințări de-a lungul timpului. 

“Din cercetările la fața locului, s-a dovedit faptul că totuși ar fi o mână criminală. S-a găsit undeva, la roata din față, în partea dreaptă a mașinii, o cârpă îmbibată în motorină, ulei, chestii inflamabile. Nu știu cine îmi vrea răul, preuspun că implementarea regulamentului de funcționare a Piețe S.A. încurcă pe multă lume, în sensul că nu mai accept ca societatea să fie prejudiciată” a declarat Mirel Pop în fața presei. 

Alarma a fost dată în jurul orei 3, în noaptea de marți spre miercuri. Oamenii au auzit o bubuitură, iar când au ieșit au văzut mașina cuprinsă de flăcări. 

“Semnale nu am mai primit, dar din momentul în care am preluat conducerea, au fost tot felul de presiuni, inclusiv anul trecut pe vremea aceasta au fost revolte puse la cale de persoane cunoscute. Dețin dovezi clare că au fost puse la cale de persoane cunoscute, care au îndemnat oamenii să se revolte, dar toate aceste dovezi le voi pune la dispoziția organelor de cercetare. 

Mă tem pentru siguranța familiei! Dar vreau să transmit că nu mă intimidează. Voi merge mai departe cu implementarea regulamentului de organizare și funcționare al PIEȚE S.A.”, a declarat Mirel Pop.

Pompierii au încercat să stingă incendiul, însă mașina a fost distrusă în totalitate de flăcările puternice. Polițiștii criminaliști au ridicat de la fața locului probe și lucrează la un dosar penal de distrugere prin incendiere.