Pericol public pe șosele. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins de polițiștii din Lugoj în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștrandului din municipiu, fără permis de conducere, iar mașina pe care acesta o conducea avea numere false. 

În urma testării cu aparatul DrugTest a tânărului de 22 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, transmit reprezentanții IPJ Timiș.