Anunț neașteptat pe scena politică a județului Timiș. Biroul de informare al PNL a transmis presei un comunicat prin care anunță că la nivelul județului nostru, Partidul Național Liberal și Partidul Mișcarea Populară vor face alianță pentru alegerile din 2024. 

Am avut mai multe consultări cu colegii mei şi am decis, împreună să formăm un pol de drepta autentic. Primele discuţii cu colegii noştri din PNL Timiş ne fac să fim optimişti şi sunt sigur că în cel mai scurt timp, vom semna un document comun, care să parafeze această alianţă. Sunt convins ca membrii şi simpatizanţii noştri vor aprecia consecvenţa noastră”, spune preşedintele PMP Tims, Fedor Maşniţa.

“Suntem foarte aproape de a semna o înţelegere cu colegii de la PMP Timiş şi mă bucur să constat că PNL devine un partid puternic care reuşeşte să coaguleze opţiunile de dreapta din România. Colegilor de la PMP nu pot decât să le spun bun venit acasă şi să îi asigur că PNL este locul în care îşi vor regăsi speranţele şi unde se poate construi un viitor stabil şi eficient în folosul cetăţenilor. Este evident că singurul pol de dreapta din România este Partidul Naţional Liberal”, spune preşedintele PNL Timiş, Alin Nica.

În comunicatul transmis presei nu sunt precizate mai multe detalii despre opțiunile de candidați, cel mai probabil cei din PMP vor susține candidatul PNL la Consiliul Județean  Timiș și Primăria Municipiului Timișoara, urmând ca la alegerile parlamentare să susțină candidați comuni.