O femeie din Timișoara a fost prinsă la furat ziua în amiaza mare. Totul s-a petrecut în zona Pieței 700 din municipiu. Aceasta i-a smuls poșeta unei femei în vârstă și a rupt-o la fugă. Norocul bătrânei a fost că trecătorii au auzit strigătele de ajutor și au acționat imediat. Femeia a fost prinsă și predată polițiștilor.

Bătrâna se îndrepta spre Piața 700. La un moment dat, a simțit că o femeie din spatele ei vrea să facă ceva, dar nu a băgat de seamă. La foarte scurt timp, bătrâna a fost împinsă la pământ, iar individa a fugit cu geanta în care se aflau actele, banii, dar și telefonul mobil al victimei.

Femeia a strigat după ajutor, iar un trecător și-a făcut curaj și a prins-o pe hoață în zona pasajului din Piața 700. Femeia a fost imobilizată, iar martorii au sunat la 112.

„Am vrut să mă întorc, ea a pus mâna pe poșetă, a tras tare, am ținut cât am putut. M-a împins, am căzut jos și atunci am strigat după ajutor. Noroc că a venit un domn cu bicicleta și aici a prins-o. Și o doamnă cu mașina a telefonat la poliție să vină că telefonul meu era în geantă” declară victima.

Oamenii legii au sosit la fața locului și au reținut-o pe individă. Potrivit martorilor, suspecta ar fi avut și un complice care a reușit să scape.