Un șofer de 33 de ani care circula pe Autostrada A1 a fost depistat de polițiști cu 213 km/h. Bolidul a fost luat în vizor de autorități în zona Nădlac unde se desfășoară o acțiune la nivel național. 

În cadrul activităților, în ziua de 19 aprilie a.c., a fost depistat pe A1, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetățean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o porțiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km./h..

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză deține permis de conducere emis de autoritățile S.U.A., neavând un permis de conducere internațional, conform reglementărilor în vigoare. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 alin. 2 Cod Penal.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, în cadrul acțiunii *ROADPOL*, desfăurată la nivel național, derulează mai multe acțiuni de monitorizare a vitezei de deplasare pe autostradă.