Continuă ancheta în cazul dublei crime de la Timișoara, care a șocat o țară întreagă. Oamenii legii nu au găsit nici până în acest moment arma crimei (un cuțit de bucătărie, rucsacul pe care îl purta criminalul sau hainele din noaptea crimei). 

Aceste lucruri sunt căutate acum de scafandri în canalul Bega, deoarece există suspiciunea ca autorul crimei să le fi aruncat acolo. Dealtfel, însuși suspectul ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că după ce a comis crima ar fi scăpat de toate dovezile în zona Podului Decebal. 

Doi scafandri de la ISU Timiș, cu o barcă, alături de criminaliști scotocesc fundul canalului în speranța că vor descoperi ceva. 

Serviciul Investigaţii Criminale desfăşoară acţiuni de cercetare pe Canalul Bega, în zona Pieţei Badea Cârţan, şi astăzi, 12.07.2023, în intervalul 10:00 – 16:00, motiv pentru care cursele cu vaporetto îşi vor restrânge traseul în amonte până la staţia Vasile Pârvan.  Astfel, staţiile Mihai Viteazul, Dacia şi Corneliu Coposu se suspendă până la finalizarea acţiunilor poliţiei, transmit reprezentanții Societății de Transport Public. 

Bărbatul de 38 de ani, suspectat de crimă este în continuare în arest și va fi judecat pentru omor calificat.