Daniela Roba, cunoscut make-up artist din Timișoara, a ajuns la spital după un scandal monstru în familia ei. Polițiștii din Timișoara anunță că luni, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan între aceștia, femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului.

Din primele informații pe surse, se pare că Daniela Roba, fosta iubită a menelistului Nicolae Guță a fost lovită în cap cu un ciocan. 

Femeia a fost transportată la spital în stare gravă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie și se efectuează cercetări pentru stabilirea tutoror cauzelor și împrejurările producerii acestui incident.

ACTUALIZARE: În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Foto: Facebook/Daniela Balaciu Roba