Clipe dramatice pe Drumul Național 58B între localitățile Moniom și Colțan. O șoferiță de 42 de ani a ajuns la spital după ce într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Norocul ei a fost că martorii au acționat imediat. Femeia a rămas încarcerată și a fost scoasă rapid dintre fiarele contorsionate de ceilalți participanți la trafic.

Totul s-a petrecut în această dimineață, șoferii au observat că mașina intră în balans într-o curbă, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferița a părăsit carosabilul, a lovit balustrada de protecție, apoi un indicator rutier, s-a rostogolit într-o zonă cu vegetație abundentă și s-a răsturnat. Martorii au sunat imediat la 112, iar ceilalți șoferi au scos-o pe femeia care rămăsese încarcerată în stare de șoc.

Pompierii și polițiștii au ajuns la fața locului, iar medicii au transportat-o pe femeie la Spitalul Județean din Reșița unde va primi îngrijiri medicale. Tot acolo i se vor recolta și probe biologice, pentru că polițiștii vor să stabilească dac aceasta a consumat alcool înainte să se urce la volan.

Traficul în zonă a fost îngreunat câteva zeci de minute.

Foto: ISU Caraș-Severin