Polițiștii Biroului Rutier Lugoj, au oprit pentru control pe strada Ion Huniade din Lugoj, un autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 26 ani.

Întrucât conducătorul autoturismului avea un comportament agitat și confuz, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o Spitalul Municipal Lugoj, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au procedat la reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.