Cea de-a doua ediție a Workshops of change, organizată în cadrul proiectului Spații Noi, va avea loc între 12 și 14 aprilie la Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță din Caransebeș. 

Anul acesta, organizatorii așteaptă participanții cu un atelier de public speaking, unul de artă și unul de actorie.

De asemenea, duminică, 14 aprilie, va avea loc o vânătoare de comori în oraș. Pentru această activitate, însă va fi nevoie de voluntari, pe care organizatorii îi invită să se înscrie completând formularul care se găsește și pe paginile Spații Noi – https://forms.gle/V5aKdZeMiXDemfMZ7

Doritorii se pot înscrie până în 10 martie, iar ulterior vor fi contactați pentru un scurt interviu. Voluntarii vor lua parte la buna desfășurare a treasure hunt-ului din 14 aprilie, prin idei, însoțirea echipelor pe teren sau prezentarea task-urilor la punctele de control.

Informații despre facilitatori, program și înscrierea la ateliere și treasure hunt vor fi disponibile în a doua jumătate a lunii martie.

„Sunt foarte bucuroasă că se întâmplă a doua ediție a proiectului Workshops of change la Caransebeș! Succesul de anul trecut, când aproximativ 40 de tineri din oraș au participat la cele 6 ateliere, mi-a demonstrat că există dorință de participare și implicare în astfel de activități, așa că nu am văzut nici un motiv să nu revenim cu încă o ediție. Colaborarea cu echipa de la Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță din Caransebeș a fost una foarte bună și sunt entuziasmată pentru deschiderea pe care mi-au arătat-o și în acest an. Programul e încă în lucru, dar sunt nerăbdătoare să-l prezint publicului, cum de altfel, sunt nerăbdătoare să construim traseul pentru vânătoarea de comori și să-i cunosc pe viitorii voluntari.” a declarat Anitta Pelin, coordonator Spații Noi.