Salvatorii din Timiș au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în comuna Remetea Mare, pe Drumul Național 6. 

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție si comandă,  două echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. La fața locului sunt alocate trei ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, un microbuz de transport marfă, în care se afla doar conducătorul și un autocar cu 52 persoane.

Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime (două din autoturism), prezentând politraumatisme și o alta din autocar. Toate cele trei victime sunt transportate la spital, în stare conștientă și cooperantă, transmit cei de la ISU Timiș. 

ACTUALIZARE: Polițiștii din Timiș vin cu informații despre cauza producerii accidentului: Un bărbat, în vârstă de 48 de ani a condus o autoutilitară pe DN 6, dinspre Timișoara înspre Remetea Mare, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un autobuz care circula pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.