Un tragic accident rutier a avut loc astăzi, pe DN 68A, în localitatea Coșava, când un tânăr de 21 de ani, care conducea o autoutilitară dinspre Făget spre Deva, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

Impactul violent dintre cele două vehicule a avut consecințe grave, soldându-se cu decesul tânărului de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei. 

În plus, o tânără de 28 de ani, pasageră în autoutilitară, și șoferul autotrenului au suferit răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Serviciile de urgență, inclusiv pompierii și echipajele SMURD, au intervenit rapid la locul accidentului, încercând să acorde asistență medicală celor implicați. Din păcate, eforturile au fost în zadar în cazul tânărului de 21 de ani. 

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în legătură cu acest tragic incident rutier, continuând investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la producerea coliziunii.