Un bărbat de 67 de ani din Timișoara a scăpat cu viață după ce a căzut de la câșiva metri pe o mașină. Totul s-a petrecut vineri la orele prânzului pe strada Gheorghe Lazăr din oraș. Bărbatul a căzut de pe pasajul feroviar pe portbagajul unei mașini.

Șoferul care conducea mașina declară: „Stăteam la semafor cu mașina și în spatele meu am auzit o bubuitură, mi-a picat pe portbagaj, am tras repede de volan crezând prima oară că m-a lovit cineva în spate cu mașina. Când m-am dat jos a venit un domn în fugă la mine să îmi spună că cineva a picat pe mașina mea. A picat sau s-a aruncat nu știm exact ce s-a întâmplat. Eu când l-am văzut era întins pe jos, încerca să se ridice, se mișca, era tot plin de sânge pe față.”

IPJ Timiș transmite că polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de pe viaductul Căii Ferate, situate pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu Timișoara, pe portbagajul unei mașini aflate în mers, condusă de un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

De asemenea, la fața locului a fost prezent și un echipaj medical SAJ, care a transportat bărbatul în vârstă de 67 de ani la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.