Un tânăr din Timiș a decis să se răzbune pe aparatele de jocuri de noroc, după ce prietenii lui ar fi pierdut cu o seară înainte 50.000 de lei. Totul s-a întâmplat în localitatea Topolovățu Mare. 

În imagini se vede cum tânărul lovește aparatele cu un scaun. Între timp, celălalt bărbat, prieten al atacatorului filmează întreaga scenă. Angajații au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul oamenilor legii 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat  și depistat în local un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei.

După ce s-a răcorit, polițiștii spun că bărbatul de 31 de ani ar fi agresat un alt bărbat în urma unui conflict. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că există legătură între cele două evenimente, bărbatul în vârstă de 39 de ani fiind agresat fizic cu puțin timp înainte de către bărbatul de 31 de ani, în timp ce se aflau în același local.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.