Situațiile din trafic ne demonstrează în fiecare zi că unii șoferi sunt mai presus de lege.  Așa s-a întâmplat și ieri, pe raza municipiului Timișoara. 

Un cititor newsvest.ro a trimis la adresa redacției un videoclip de pe camera de bord a mașinii personale. În imagini este suprins un șofer, care are număr de înmatriculare cu înscrisurile IPA.  Acesta claxonează, șicanează și depășește un șofer pe linie continuă.  

Totul s-a întâmplat în zona Pieței 700 din Timișoara. Șoferul unui autoturism a oprit la semnul STOP pentru a da prioritate de trecere în intersecție, timp în care a fost claxonat de un șofer din spate, care conducea Mercedes. După virajul la dreapta, vizibil deranjat, șmecherul din Mercedes, cu IPA la numărul de înmatriculare îl depășește pe șofer pe linie continuă și frânează brusc în fața lui, mai apoi își continuă drumul. 

Faptul că bărbatul are sigla IPA la numărul de înmatriculare ne face să ne gândim la două situații: prima este că șoferul poate e membru al Asociației Internaționale a Polițiștilor sau a doua, că acesta a vrut număr special, ilegal, în speranța că va domina traficul.