Urmărire ca în filme în județul Timiș noaptea trecută. Un bărbat fără permis de conducere, care conducea o mașină cu numere false a pus pe jar polițiștii. Acesta nu a oprit la semnalul agenților și a fugit de oamenii legii până în localitatea Diniaș. Acolo a rănit un polițist și după aceea fost prins. 

Totul a început pe strada Brâncoveanu din Timișoara. Acolo polițiștii de la Secția 3 au oprit un autoturism pentru un control de rutină. Șoferul a accelerat și și-a continuat drumul. În urmărirea lui au pornit mai multe echipaje din zonă, însă nu au reușit să îl oprească pe tânărul de 24 de ani. 

Bărbatul și-a continuat cursa nebună până în localitatea Diniaș aflată la aproape 30 de kilometri de Timișoara. Pe drum, mai multe filtre ale poliției au încercat să îl oprească, însă fără folos. 

La intrare în localitatea Diniaș, șoferul fără permis a accidentat agentul care încerca să îl oprească, însă nici atunci șoferul nu a ieșit. 

Urmărirea a continuat prin localitate, iar într-o curbă mașina a derapat și a intrat într-un gard. Tânărul a coborât din mașină și a încercat să fugă. Acela a fost momentul în care oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și astfel au reușit să îl imobilizeze. 

În prezent, tânărul este la IPJ Timiș unde dă declarații în fața procurorului. Acesta este acuzat de ultraj, conducerea unui autovehicul cu numere false și conducere fără permis pe drumurile publice. 

Agentul de poliție rănit la Diniaș este internat la Spitalul Județean din Timișoara și este în stare stabilă.