Urmărire cu focuri de armă la Timișoara. Polițiștii caută un bărbat de etnie romă care a fugit dintr-un filtru al oamenilor legii. 

Bărbatul care conducea un bolid de lux a fost oprit pe Simion Bărnuțiu pentru un control de rutină. Polițiștii au descoperit, după controlul actelor, că șoferul avea pe numele lui un mandat de arestare. 

Au vrut să îi comunice și bărbatului acest lucru, însă nu au mai apucat pentru că acesta a apăsat accelerația și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au tras focuri de armă în plan vertical pentru a-l avertiza pe bărbat.

Acesta nu s-a lăsat înduplecat, a apăsat și mai tare accelerația și și-a pierdut urma. Oamenii legii au descoperit apoi, bolidul de lux părăsit în curtea unei case de pe strada Lorena din municipiu. 

Din primele informații, se pare că bărbatul a scos numerele de înmatriculare ale autovehiculului și s-a făcut nevăzut. La această oră polițiștii sunt în alertă și îl caută pe bărbatul care are de executat o pedeapsă cu închisoarea.