Scene dure s-au derulat joi după amiază în localitatea Seceani din județul Timiș. Doi adolescenți de 15 ani s-au luat la ceartă, iar scandalul a fost întreținut de părinții unuia dintre ei care l-a agresat fizic pe băiatul cu care s-a certat fiul lor. În imaginile postate pe grupul de Facebook „Împreună pentru Orțișoara” se vede cum tatăl unuia dintre adolescenți îl lovește pe tânărul de 15 ani. Pe fundal, soția lui îl ceartă pe băiat, iar martorii, minori și ei, îl roagă pe bărbat să se oprească. 

„La data de 23.03.2023, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a fost agresat fizic de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani. Persoanele implicate au fost conduse la sediul secției fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Lovire sau alte violențe”. Polițiștii administrează probatoriul în cauză, cercetarea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara” transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

Bărbatul de 52 de ani, acuzat că l-a agresat pe tânărul din filmare, a fost arestat preventiv pentru 24 de ore și se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Timiș. Urmează ca astăzi să fie prezentat în fața instanței.