IPJ Caraș-Severin anunță că polițiștii de la Secția 7 Poliție Rurală Moldova Nouă au oprit pentru control, în localitatea Câmpia, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, care, la testarea alcooltest, avea o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control, pe strada Turturelelor, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Un alt bărbat a fost depistat sâmbătă, 13 mai, în jurul orei 16.00, de polițiști de la Poliția Orașului Oravița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 573A, în zona Rusova Nouă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Tot sâmbătă, la ora 20.30, un bărbat care conducea un tractor agricol ce tracta o semiremorcă, ambele fără a avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare, a fost oprit de polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă, pe DN 57, între Moldova Nouă și Coronini. Din verificări s-a stabilit că nici tractorul, nici semiremorca nu erau înmatriculate în circulație. 

În noaptea de 13 spre 14 mai, la ora 02.15, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au depistat pe DJ 608, în Teregova, un bărbat care conducea un autoturism, iar la testarea alcooltest avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

O oră mai târziu, un alt conducator auto a fost oprit de polițiști pe DN 6, în localitatea Teregova. Acesta conducea un autoturism deși rezultatul testării alcooltest a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În toate situațiile în care persoanele au fost depistate conducând autoturisme pe drumurile publice, sub influența alcoolului, au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge. 

Totodată, cercetările sunt continuate în fiecare dintre situațiile prezentate pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor infracțiunilor comise și tragerea la răspundere penală a celor depistați încălcând legea.