Unul dintre cei mai iubiți profesori universitari din Timișoara a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Vlad Ardeleanu, cadru didactic la Facultatea de Arhitectură și Urbanism Timișoara, din cadrul Universității Politehnica. 

Anunțul a fost făcut de reprezentanții facultății: “Cu mare durere și tristețe anunțăm despărțirea de colegul și prietenul nostru Vlad Ardeleanu. Rămâne vie prietenia pe care a purtat-o colegilor alături de care a lucrat de-a lungul celor 26 de ani de activitate la atelierele de reprezentări și studiul formei, la cursurile de arte vizuale sau istoria artelor, în orice proiect al școlii. Rămânem cu memoria excelenței sale profesionale și didactice, manifestată plenar de permanenta sa curiozitate intelectuală, dar mai ales cu imaginea prezenței sale carismatice prin intermediul căreia a inspirat și educat zeci de generații de studenți arhitecți și viitori colegi”. 

Suntem alături de familia lui, greu încercată în acești ultimi doi ani de suferință, de cei trei copii și de toți cei care i-au fost apropiați și care l-au ajutat în ultimele lui momente alături de noi, mai spun cei de la FAUT. 

Vineri 16.02.2024 ne luăm rămas bun de la el, începând cu ora 13.00 în cimitirul Mătăsarilor (aleea Ghirodei)

Dumnezeu să-l odihnească în pace!