Este a treia zi de doliu național în Serbia, după atacurile sângeroase în care 17 oameni au murit, iar alți 21 au fost răniți. Autoritățile au arestat încă 3 adolescenți extremiști care sunt acuzați de posesie ilegală de arme și amenințare cu moartea. În paralel, polițiștii continuă anchetă în cazul primului atac, iar la școala din centrul Belgradului continuă liniștea apăsătoare.

Polițiștii din Serbia anunță că un tânăr de 17 ani a fost reținut după un denunt al vecinului său. Omul povestea polițiștilor că tânărul avea ascunsă acasă o armă. La percheziții, oamenii legii au descoperit un pistol. De asemenea, în sudul Serbiei un alt tânăr în vârstă de 14 ani a fost reținut pentru 24 de ore deoarece a postat pe o rețea de socializare un text în care spunea că va face la fel ca tânărul de 13 ani din Belgrad. Nu în ultimul rând, un tânăr în vârstă de 13 ani din sud-estul Serbiei a fost și el reținut pentru 24 de ore pentru că a trimis o amenințare cu moartea colegei sale de clasă.  

În paralel, oamenii legii continua ancheta în cazul celor două atacuri în care 17 persoane au murit și 21 au fost rănite. Tatăl elevului în vârstă de 13 ani din Belgrad, autorul masacrului de la școală, a declarat în fața procurorilor că nu își asumă responsabilitatea pentru ce a făcut fiul său . Totuși, instanța a decis ca acesta să fie cercetat în arest. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă 12 ani de închisoare. Presa din Serbia anunță că autorul celui de-al doilea atac și-a recuboscut faptele și este în continuare în arest. 

La Școala Elementară Vladislav Ribnikar continuă procesiunea. Este aproape imposibil de numărat câti oameni au venit să pună o floare, să aprindă o lumânare sau să scrie câteva cuvinte în cartea de doliu din fața școlii. Inspectoratul Școlar din Belgrad anunță că de luni elevii ciclului primar se vor întoarce la cursuri într-un alt corp de clădire. De asemenea, miercuri, elevii ciclului gimnazial se vor întoarce din nou în bănci în clădirea în care a avut loc masacrul, însă în clasa de istorie unde au murit cei mai mulți elevi nu se vor mai ține cursuri tot restul anului.