Pompierii din Timiș au anunțat duminică dimineața că încă o victimă din tragedia de pe râul Mureș a fost descoperită fără suflare. Este vorba despre celălalt bărbat căutat de mai bine de o săptămână. Copiii dispăruți în adâncuri încă sunt de negăsit. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș, pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin. Victima urmează să fie extrasă și identificată. 

Vă reamintim că în seara zilei de 30 aprilie 2023 o barcă cu 12 persoane la bord s-a scufundat în apele râului Mureș. Mai multe persoane de la bord, inclusiv cel care conducea barca au reușit să se salveze. Localnicii și pompierii au scos din apă un minor în vârstă de patru ani, însă acesta după ce a fost resuscitat nu am mai putut să fie salvat de medici. În continuare, pompierii din România, dar și din Ungaria încearcă să îi găsească și pe ceilalți doi minori dispăruți în apele râului Mureș.