ACTUALIZARE: Tânărul a fost predat în stare inconștientă și cu multiple leziuni, către elicopterul SMURD și transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara.

Accident grav în localitatea Sălciua Nouă din Timiș. Un tânăr de doar 15 ani a rămas prins în presa de balotat, în timp ce se afla pe câmp. La fața locului intervine și elicopterul SMURD. 

În localitate s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști, pompieri și medici, iar în acest moment adolescentul primește îngrijiri medicale la fața locului, fiind în stare gravă. 

“ISU Timiș a fost solicitat prin apel 112 să intervină pentru degajarea unei persoane prinse într-un utilaj agricol, în satul Sălciua Nouă. 

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului zece pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara și Punctului de Lucru Topolovățu Mare cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcera mică, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD cu medic. La fața locului este solicitat elicopterul SMURD Arad.” transmite ISU Timiș.

Oamenii legii cercetează la fața locului pentru a stabili cum s-a petrecut totul.