Accident grav pe Drumul Național 6, în Caraș-Severin. Trei camioane s-au ciocnit într-o curbă între Armeniș și Teregova, iar traficul a fost blocat câteva ore. Doi dintre șoferii de tir au fost transportați la spital. 

Echipajul de descarcerare a acționat imediat pentru extragerea celui de al doilea șofer, care a fost preluat de echipajul SAJ, în stare de conștiență, în vederea transportării la spital pentru investigații suplimentare.

Polițiștii spun că de vină este un bărbat de 44 de ani, cetățean bulgar, care conducea un ansamblu de vehicule, din direcția Orșova către Caransebeș, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la stânga, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un alt cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani.

În accident a fost implicat un al treilea ansamblu de vehicule înmatriculat în județul Bihor, care circula in spatele ansamblului de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani, în direcția Caransebeș-Orșova, cele două intrând în coliziune față-spate.

Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea sunt recoltate mostre biologice la unitatea medicală.

Două echipe de poliție rutieră acționează la fața locului pentru dirijarea traficului și prevenirea evenimentelor rutiere deoarece acum se circulă pe un singur fir.