Un accident rutier în lanț a avut loc astăzi pe DN 6, în zona Remetea Mare, când un bărbat în vârstă de 56 de ani, care conducea un autoturism înspre Timișoara, a intrat în coliziune față-spate cu alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani. 

Impactul a fost atât de puternic încât acesta din urmă a fost proiectat în vehiculul din fața sa, condus de un alt bărbat în vârstă de 36 de ani, iar acesta din urmă, la rândul său, a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 51 de ani.

În urma acestei succesiuni de coliziuni, o femeie în vârstă de 52 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 57 de ani, a suferit răni și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat că șoferii nu consumaseră alcool. 

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în legătură cu acest incident rutier și continuă investigațiile pentru a stabili exact circumstanțele care au condus la producerea coliziunilor în lanț.

Foto: DRDP Timișoara