Accident grav în zona Lugojului, la intersecția Drumului Județean 609, cu centura ocolitoare a municipiului. Două persoane au ajuns la spital, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 609 a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, acesta fiind proiectat ulterior într-un alt vehicul condus de un bărbat de 65 de ani. Incidentul a avut loc pe Centura ocolitoare a municipiului Lugoj

Din nefericire, consecințele au fost grave, două femei rănite în urma impactului. Pasagera din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 58 de ani și pasagera din mașina condusă de bărbatul în vârstă de 65 de ani au necesitat asistență medicală imediată și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Rezultatele testelor în ceea ce privește consumul de alcool sau substanțe interzise au fost negative în ambele cazuri, anunță IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la acest incident tragic și pentru a aduce vinovații în fața justiției.

Foto: arhivă