Un accident rutier grav a avut loc astăzi pe strada Cloșca din Timișoara, soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 40 de ani.

Conform informațiilor furnizate de autorități, un bărbat în vârstă de 33 de ani, aflat la volanul unui autoturism, efectua un viraj la stânga înspre strada Munteniei. În momentul virajului, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani, care circula pe sensul opus al străzii. Impactul a fost extrem de violent, iar consecințele s-au dovedit grave pentru pasagerii vehiculelor implicate.

Pasagera din autoturismul condus de femeia de 37 de ani, o femeie în vârstă de 40 de ani, a suferit răni grave și a necesitat intervenția rapidă a echipajelor de urgență. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde primește îngrijiri medicale de specialitate.

Autoritățile au intervenit la fața locului, iar în urma investigațiilor preliminare s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

În aceste momente, traficul rutier pe strada Cloșca este parțial blocat, iar șoferii sunt sfătuiți să evite zona pentru a permite intervenția echipelor de salvare și a facilita desfășurarea anchetei.

Accident rutier în Timișoara: Femeie rănită în urma unei coliziuni pe strada Cloșca

Timișoara, 15 martie 2024 – Un accident rutier grav a avut loc astăzi pe strada Cloșca din Timișoara, soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 40 de ani. Conform informațiilor furnizate de autorități, evenimentul s-a produs în jurul orei 14:00, când un bărbat în vârstă de 33 de ani, aflat la volanul unui autoturism, efectua un viraj la stânga înspre strada Munteniei.

În momentul virajului, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani, care circula pe sensul opus al străzii. Impactul a fost extrem de violent, iar consecințele s-au dovedit grave pentru pasagerii vehiculelor implicate.

Pasagera din autoturismul condus de femeia de 37 de ani, o femeie în vârstă de 40 de ani, a suferit răni grave și a necesitat intervenția rapidă a echipajelor de urgență. Aceasta a fost transportată de urgență la spitalul din Timișoara, unde primește îngrijiri medicale de specialitate.

Autoritățile au intervenit prompt la fața locului, iar în urma investigațiilor preliminare s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.