Un accident rutier a avut loc astăzi pe strada Surorile Martir Caceu din Timișoara, soldat cu rănirea unei femei și deschiderea unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conform informațiilor furnizate de către autorități, un bărbat în vârstă de 41 de ani conducea un autoturism pe banda 2 a străzii Surorile Martir Caceu, dinspre strada Arieș înspre Aleea F.C. Ripensia. La un moment dat, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, care circula regulamentar pe banda 3.

Impactul a fost destul de puternic, iar în urma acestuia a rezultat o victimă, o femeie în vârstă de 67 de ani, pasager în autoturismul condus de către tânăr. Femeia a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto implicați în accident au fost supuși testului cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat că nu consumaseră alcool înainte de producerea evenimentului.

În urma investigațiilor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Foto: arhivă