Un accident grav s-a produs astăzi pe Centura Timișoarei, la intersecția Drumului Național 6 cu Drumul Național 69. Trei autoturisme au fost implicate, iar o persoană a ajuns la spital în stare gravă.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, un tânăr în vârstă de 28 de ani conducea o autoutilitară când, din motive încă neclarificate, a intrat în coliziune față-spate cu un alt autoturism condus de către un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a fost proiectat în autoutilitara din fața sa, care era condusă de către un bărbat de 40 de ani. Din păcate, tânărul de 26 de ani, conducătorul autoturismului, a fost grav rănit în urma impactului.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje ale Serviciului de Ambulanță și pompieri, care au acordat primul ajutor victimelor și au efectuat operațiuni de descarcerare. Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, starea sa fiind considerată critică.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. În acest sens, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Momentan, se efectuează cercetări pentru a clarifica toate aspectele accidentului.

Foto: arhivă