Un mail de amenințare, venit pe adresa unei companii multinaționale ce își are sediul de birouri în zona Buziașului din Timișoara, a pus pe jar autoritățile luni la orele prânzului. 

În mail se precizează că în interiorul sediului Continental din zona Buziașului se află un obiect explozibil. Angajații au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. 

La fața locului au venit echipaje ale poliției, Serviciului Român de Informații, Jandarmeriei și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Timiș. 

Echipele specializate prezentă la fața locului verifică în aceste momente clădirea. 

ACTUALIZARE: 2.000 de angajați sunt evacuați din clădire în acest moment.

“Azi, in jurul orei 12:25, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o societate comercială de pe Calea Buziașului din Timișoara a primit un e-mail în jurul orei 10:00, ce conținea informații privitoare la o amenințare cu bombă. La fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și pompierii ISU Banat” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

“O amenințare cu bomba a fost trimisă pe adresa companiei. Toate procedurile standard au fost urmate, inclusiv evacuarea locației. Colaboram cu autoritățile pentru a lua toate măsurile care se impun” transmit reprezentanții Continental.