Nu trece o zi, fără ca polițiștii din Timiș să descopere pe șosele șoferi care au băut sau au consumat substanțe interzise înainte să se urce la volan.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au oprit pentru control pe strada Victor Vlad Delamarina din municipiu, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 27 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, au depistat pe strada Platanilor din localitatea Periam, județul Timiș, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani, implicat într-un accident cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.