Campionatul Național de Dans Sportiv, organizat anul acesta la Sala Sporturilor din Târgu Mureș a adunat aproximativ 400 de dansatori în cele două zile și o brigadă formată din arbitri internaționali. Sportivii din Timiș, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, au obținut din nou titlul de campioni naționali ai României.

Perechea de dansatori a CSC Ghiroda s-a clasat duminică, 3 martie, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria Latino – Adulți, dintr-un total de 28 de perechi participante. Au fost trei runde la această categorie, în care cele mai bune perechi de dansatori din țară s-au întrecut pentru cel mai important trofeu la nivel național.

Finala a fost strânsă, șapte perechi fiind calificate: din București, Ploiești, Constanța și orașul gazdă, Târgu Mureș, reprezentat de Paul Moldovan și Cristina Tătar, vicecampionii naționali și pereche aflată și ea în top 12 în rankingul mondial de GrandSlam în 2023. 

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au urmărit, dar și celor care au fost prezenți în sală și ne-au susținut, am simțit încurajările tuturor. Suntem fericiți pentru că am reușit să ne apărăm titlul de campioni naționali și să performăm la standardele pe care ni le dorim. Ne pregătim intens pentru că vom participa la concursurile de GrandSlam, iar competiția va fi și mai mare. Sperăm să reprezentăm țara foarte bine și la mondiale, și la europene!”, ne-au declarat Alex și Andra la cald după premiere.