CSC Ghiroda și Giarmata Vii și-a adjudecat cu două etape înainte de terminarea play-off-ului matematic, calificarea la barajul de promovare pentru Liga 2. Iar în penultima etapă și-a asigurat locul 1 și implicit câștigarea seriei 7 din Liga 3, în sezonul 2023/2024, având și cel mai bun atac.

Jucătorii vor lupta în prima manșă de baraj cu Politehnica Timișoara, echipa de pe locul secund al seriei 8. Meciurile sunt programate în 22 și 25 mai.

 „A fost un meci pe care l-am tratat serios și ne-am dorit să îl câștigăm. Ne era suficient și un punct, până la urmă în fotbal fiecare trebuie să își vadă interesul. Am câștigat două campionate din trei: sezonul regular și play-off-ul. Ne așteaptă finalele de baraj, îmi doresc tot ce e mai bun pentru mine și echipa noastră. Am primit întrebarea despre disputarea barajului cu Poli ca adversar deja de o lună jumătate, astăzi este ziua în care putem să vorbim clar despre barajul cu Poli. Este clar că va fi o manșă extraordinară, în care clar Poli pleacă favorită pentru că are totul, orașul, galerie, jucători, antrenori, sunt extraordinari, dar și echipa noastră va fi montată și pregătită, vom da tot ce depinde de noi pentru a ne atinge obiectivul”, ne-a declarat Sorin Bălu la finalul meciului câștigat cu Filiași.

Meciul cu cei de la ACSO Filiași din etapa 8 a fost și ultimul jucat acasă, unde echipa noastră este invincibilă în acest sezon, spun cei de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *