24 ianuarie 2023- ziua în care a început totul. Primul articol, prima postare, primul gând că ceea ce facem, facem bine. Acest lucru a fost dovedit de publicul cititor și de cei care au preluat informațiile publicate pe această platformă de știri. 

Într-un an am reușit să creăm o comunitate închegată de cititori fideli și fani activi ai paginii nostre de Facebook. Împreună suntem acum peste 13.600 de urmăritori ai NewsVest, în fiecare zi pe rețelele de socializare și peste 20.000 de cititori unici pe site. Nu uităm nici de noua generație și ne mândrim cu peste 9.300 de urmăritori și pe TikTok. 

Vârful audienței a fost atins anul trecut, în 2023, când în 30 de zile, peste 55.000 de oameni au deschis site-ul nostru măcar o dată și au citit articolele publicate de noi. 

Predicatele cu care am pornit la drum rămân aceleași: neutralitate, simț de răspundere și simplitate. Nu ne plac știrile complicate, știm că nici dumneavoastră și tocmai de aceea tratăm orice informație ca atare. Nu o îmbogățim cu nimic și încercăm să furnizăm mesajul așa cum este el. Unii ar spune că este sec, dar noi spunem că este corect. Fiecare politician, fiecare instituție, fiecare situație trebuie privită ca atare pentru ca cititorii să își poată trage singur concluziile. 

În 2024 ne așteaptă un an bogat în evenimente și vă promitem că vom rămâne la fel de corecți față de public și ne vom marca întotdeauna articolele publicitare, la fel ca până acum. 

Vă mulțumim!